Prototip Isuzu Citibus, prezentat la Satu Mare


Reprezentanţii firmei Isuzu din Turcia s-au întâlnit miercuri, 7 martie, cu cei ai SC Transurban SA Satu Mare, în scopul prezentării noului prototip de autobuze Isuzu Citibus fabricat în Turcia. La întâlnirea de la Satu Mare au fost prezenţi viceprimarul Kereskenyi Gabor, Molnar Csaba – directorul SC Transurban SA, Sevcan Özyazanlar – directorul comercial al firmei şi Tudor Şerban – directorul de marketing din România.
Datele tehnice al noului prototip au fost prezentate în condiţiile în care, municipalitatea sătmăreană intenţionează să înnoaiscă parcul auto al operatorului oficial de transport în comun cu cel puţin 10 autobuze noi. Demersul fiind necesar deoarece în prezent, din cele 48 autobuze deţinute de Transurban, cel puţin 15 prezintă un grad avansat de uzură.

Vehiculul prezentat are o lungime de 9,5 metri, o capacitate de 5200 cmc, cutie cu şase trepte şi cu motorizare Euro 5. De asemenea, autobuzul are o capacitate de transport de 62 persoane, este prevăzut cu podea joasă şi este dotat cu aer condiţionat, porecum şi cu rampă specială pentru persoanele cu dizabilităţi.

Achiziţionarea autobuzelor noi ar putea fi posibilă prin intermediul unui nou credit bancar ce ar urma să fie contractat de Primăria Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.