Olimpia îi taie lui Gavrilescu jumătate din salariu

Membri Comitetului Director al FC Olimpia Satu Mare au hotărât să-i sancţioneze pe cei doi jucători, Dan Gavrilescu şi Raul Ritli, implicaţi în incidentul care a avut loc în timpul cantonamentul de joi, 1 martie.

Conducerea clubului s-a întrunit astăzi, 7 martie, de la ora 17.00. Potrivit secretarului Comitetului Director al clubului de fotbal sătmărean, Ioan Câmpean, la şedinţa de astăzi au fost convocaţi ambii jucători pentru a li se afla poziţia cu privire la altercaţia de săptămâna trecută. De asemenea, au fost chemaţi atât jucătorii cât şi cei care au fost martori la incident. După ce au ascultat mărturia celor două părţi „membri Comitetul Director au decis reducerea salariului cu 50% pentru Dan Gavrilescu pe toată perioada contractului. Acesta are contract cu clubul până în vară. De asemenea, s-a hotărât ca Gavrilescu să rămână în lot, dar se va pregăti împreună cu juniorii iar rechemarea la echipa mare rămâne la latitudinea antrenorilor. Apoi a primit şi un ultim avertisment, ceea ce înseamnă că la următoarea abatere va fi exclus din lot”, ne-a declarat Câmpean.

În ceea ce îl priveşte pe Raul Ritli acesta mai are de aşteptat până ce să fie chemat la lotul de seniori al clubului. „Era în discuţie ca Ritli să fie adus la echipa mare dar în urma incidentului de săptămâna trecută s-a hotărât ca acesta să rămână la juniori până în vară”, spune secretarul Comitetului Director.

Incidentul dintre cei doi a avut loc în timpul cantonamentului de săptămâna trecută de la Mădăras, când Dan Gavrilescu l-a lovit pe juniorul Raul Ritli, în urma unei replici al acestuia din urmă. În urma incidentului care, potrivit martorilor nu a durat decât câteva secunde, Gavrilescu a părăsit cantonamentul.

Un Comentariu la "Olimpia îi taie lui Gavrilescu jumătate din salariu"