CSM Satu Mare – Nova Vita Târgu Mureş: 67-64

Un meci care i-a ţinut pe suporteri cu sufletul la gură a avut loc astăzi, 7 martie, în sala de sport a LPS Satu Mare. Din bătălia dintre CSM Satu Mare şi Nova Vita Târgu Mureş, au ieşit învingătoare elevele lui Dan Fleşeriu, câştigând meciul cu scorul de 67 la 64.

La începutul întâlnirii fetele celor două echipe au avut parte de o surpriză plăcută. După prezentarea jucătoarelor pe teren au urcat câţiva copii care le-au oferit fetelor câte o garoafă, cu ocazia zilei de 8 Martie. Însă după acest moment, fetele s-au concentrat doar pe jocul din teren oferindu-le suporterilor un spectacol baschetbalistic pe cinste.

CSM Satu Mare s-a impus cu scorul de 67 la 64 în meciul cu echipa din Târgu Mureş. Primele două sferturi s-au terminat la egalitate 15-15 respectiv 17-17, lăsând „marea bătălie” pentru a doua repriză. Al treilea sfert a aparţinut oaspetelor (19-21) însă fetele lui Fleşeriu au avut forţa să lupte până la capăt învingând echipa din Târgu Mureş. Următorul meci va avea loc duminică, 11 martie, la Iaşi, după care CSM Satu Mare se va deplasa la Sfântu Gheorghe unde vor juca cu echipa din localitate luni, 12 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.