Pilotul sătmărean Andrei Vajda, pe locul doi în WSK Masters Series


Pilotul sătmărean Andrei Vajda s-a situat pe poziţia secundă în WSK Master Series, campionatul mondial de karting pentru copiii de 12 ani, după prima cursă a circuitutului italian La Conca. Andrei Vajda a reuşit performanţa de-a urca pe treapta a III-a a podiumului la cursa care a avut loc în data de 4 martie şi, datorită timpului foarte bun obţinut şi în calificări, micuţul pilot sătmărean se află pe locul II în clasamentul general.

Andrei Vajda concurează la clasa 60 Mini, pentru echipa italiană Sined Motorsport, urmând să alerge, în 15-18 martie, pe circuitul de la Sarno, iar între 29 martie- 1 aprilie, pe cel de la Laghi, unde speră că va repeta parcursul bun din prima etapă.

Pilotul sătmărean este singurul român care concurează în acest circuit la clasa sa de vârstă, alături de piloţi italieni, ruşi, cehi, spanioli, austrieci şi americani.

Deşi este foarte mult timp plecat, Andrei reuşeşte să îşi continue cu succes şi studiile, fiind elev la Şcoala “Octavian Goga”, după primul semestru fiind al treilea din clasă la învăţătură. Pe această cale, părinţii mulţumesc conducerii şcolii şi profesorilor pentru înţelegere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.