PDL Satu Mare pregăteşte Mişcarea Populară


PDL a decis duminică, 4 martie, în Colegiul Director, ca  înfiinţarea mult trâmbiţatei Mişcări Populare să înceapă din teritoriu. Astfel, şefii de organizaţii ai democrat-liberalilor vor avea libertatea să încheie în judeţe alianţe electorale care să garanteze un scor bun la locale. Condiţia este ca acestea să fie sub titulatura Mişcarea Populară, la care se va adaugă judeţul respectiv. De asemenea, sigla va fi o inimă pe fond verde.

Întrebat despre intenţiile care există în acest sens pe plan local, deputatul Ioan Holdiş, liderul PDL Satu Mare, a afirmat că sunt avute în vedere absolut toate partidele mici care nu fac parte din USL, cum ar fi PNŢCD, UNPR, România Mare, Partidul Poporului, cu condiţia să aibă şi acestea dorinţa de-a face parte din Mişcarea Populară. “Deocamdată nu am luat legătura cu liderii acestor formaţiuni politice, dar vom face acest lucru în cel mai scurt timp” – a declarat Holdiş.

Pe de altă parte, liderul democrat-liberalilor sătmăreni a afirmat că la sfârşitul acestei luni va fi anunţat candidatul PDL pentru Primărie. “Există trei opţiuni, iar începând de luni, 5 martie, am dat drumul unui sondaj de opinie pentru a decide cine din cei trei va fi desemnat candidat la Primăria municipiului”- a precizat deputatul PDL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.