Simpozion pe tema fondurilor europene

Un simpozion pe tema absorbţiei fondurilor europene a avut loc astăzi, 3 martie, la Casa Schwab din Satu Mare. La evenimentul organizat de către conducerea Organizaţiei Judeţene de Femei a PD-L, au participat şi specialişti în domeniul fondurilor europene care le-au vorbit celor prezenţi despre câteva dintre programele de finanţare destinate dezvoltării IMM-urilor.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PD-L Satu Mare, Ileana Blidar, principala organizatoare a evenimentului de astăzi, spune că rolul simpozionului este de a-i informa pe cei interesaţi cu privire la obţinerea unor finanţări mai ales că, potrivit semnalelor primite din partea Uniunii Europene (UE) şi a Guvernului, ţara noastră este deficitară în privinţa absorbţiei fondurilor europene.

Despre programele de finanţare au vorbit Cristian Raţiu, consilier în cadrul Centrului de Informare, Asistenţă şi Instruire (CIAI) Satu Mare, consultantul de proiecte Adriana Popa şi Monica Popescu, reprezentanta organizaţiei de femei a PD-L.

La simpozion au mai participat preşedintele organizaţiei municipale de femei a PD-L Satu Mare, Laura Bota, inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare, Cristian Raţiu dar şi consilierul municipal, Claudiu Ardelean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.