TSD Satu mare a “atacat” azi problema carburanţilor

”Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețului la carburanți”, au declarat astăzi, 1 martie, tinerii social-democrați sătmăreni în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Satu Mare.

La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți președintele Organizației Județene a TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, președintele Organizației Municipale a TSD Satu Mare, Manuela Rogoz, secretarul TSD, Fulga Aștilean, vicepreședinții Organizației Județene a TSD Bianca Glodean respectiv Ioana Ban și președintele Ligii Studenților Social-Democrați (LSSD) Satu Mare, Adriana Bălaj.

”Având în vedere că astăzi este 1 Martie, am împărțit 2000 de mărțișoare în centrul municipiului Satu Mare dar și în principalele instituții din oraș. O acțiune similară a avut loc și la Negrești Oaș unde tinerii social-democrați au oferit 1.500 de mărțișoare doamnelor și domnișoarelor. Acestea fiind spuse dau cuvântul colegelor mele care vor susține conferința de presă de astăzi”, a declarat Ardelean.

Potrivit Manuelei Rogoz: ”Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețului la carburanți. Prețul benzinei, la pompă, în România este cel mai scăzut din UE, dar la fel sunt și salariile respectiv puterea de cumpărare a populației. Lunar, un angajat român poate să își alimenteze mașina, din salariul minim garantat de către stat, cu aproape trei plinuri de benzină, fapt care ne plasează pe penultimul loc în rândul statelor membre ale UE. Creșterea prețului carburanților va genera scumpiri în lanț pe care tot populația le va suporta. Astfel că, cerem Guvernului să intervină pentru reducerea prețului la carburanți deoarece există tot mai multe semnale care avertizează asupra faptului că majorarea prețului la benzină se va regăsi în prețul produselor, alternativa fiind falimentul”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.