Mărţişoare pentru “fetele de la Palat” (galerie foto)

Şefii din administraţia locală n-au uitat că azi e 1 Martie şi că, dacă vor ca secretarele ori fetele de la cabinete să nu le pună sare-n cafea, trebuie să fie atenţi şi galanţi. Prin urmare, au oferit mărţişoare. Cei foarte atenţi au oferit şi câte o floare, în timp ce unii, cu capul în nori şi de neiertat pentru că au uitat, au trecut pe lângă secretare ca şi cum ar fi fost invizibile, fără să le zâmbească măcar aşa, ca de 1 Martie.

La cabinetul prefectului, Lucica şi Dăliana ne-au spus că au primit mărţişoare şi de la şefu’ cel mare şi de la colegi. Câţiva paşi mai încolo, la Consiliul Judeţean, după ce am fost informaţi că vicepreşedintele Mircea Govor le-a oferit deja mărţişoare Manuelei şi Andreei ( celei din urmă şi în locul vicepreşedintelui Adrian Ştef care e în concediu o săptămână), i-am prins asupra faptei pe preşedintele Csehi Arpad şi pe subprefectul Pataki Csaba. Cele pupate au fost Agi, Violeta şi Klarisz – de la cabinetul preşedintelui, dar şi Adriana de la cel al subprefectului. La rândul lui atent, că altfel cele trei graţii îl papă cu fulgi cu tot, Ciprian Fabian a profitat şi el de ocazie pentru a-şi pupa colegele şi cu prilejuri festive.

La cabinetul primarului, Kinga, singura rămasă pe baricade după ce două dintre fete au născut, iar a treia este din nou însărcinată, ne-a arătat bucuroasă mărţişorul primit de la edilul şef. Şi pe Florica, secretara viceprimarilor, am găsit-o bucuroasă şi mândă de mărţişorul pe care îl avea în piept. Însă, cei doi viceprimari, deşi nu ştim să facă parte din vreo sectă antimărţişoare, au sărit peste tradiţie şi au lăsat-o neînţepată şi neînzorzonată pe secretară tocmai de 1 Martie! Noroc cu soţul doamnei şi cu colegii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.