Cartel Alfa pichetează miercuri Prefectura Satu Mare


Sediul Prefecturii Satu Mare va fi pichetat miercuri, 29 februarie, cu prilejul unei acţiuni de protest organizată la nivel naţional de Confederaţia Sindicală Cartel Alfa.

Protestul, care va avea loc între orele 15:00-16:00, este îndreptat împotriva măsurilor de austeritate luate de actualii guvernanţi. Vasile Dârle, secretarul general al Cartel Alfa Satu Mare ne.a declarat că la acţiunea de pichetare sunt aşteptaţi să participe aproximativ 100 membri de sindicat.

Prin pichetarea Prefecturii, demonstranţii vor protesta împotriva măsurilor de austeritate luate de actualii guvernanţi, împotriva ideii ca România să semneze tratatul european de austeritate, deşi ţara noastră nu face parte din zona euro şi nu are îndeplinite restul condiţiilor pe cel puţin trei ani de acum înainte, dar care va impune noi reduceri salariale pentru angajaţii de la stat, împotriva celor care obligă să se muncească la negru sau la gri şi pentru combaterea fraudei şi evaziunii fiscale. De asemenea, se va mai protesta pentru noi locuri de muncă şi păstrarea celor existente, pentru respectarea acordului privind creşterea salariului minim garantat în plată, pentru restabilirarea unui dialog social responsabil şi pentru pensii decente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.