Traficant de droguri prins la Petea

Un băimărean de 28 de ani, Robert Vlășan, a ajuns în arest preventiv după ce a încercat să introducă în țară droguri de mare risc. Acesta a fost reținut vineri, 24 februarie, la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Petea după ce oamenii legii au găsit asupra lui un număr de 154 de pastile de ecstasy.

Potrivit procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Satu Mare ”o persoană este în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare și deținere de droguri de mare risc fără drept în vederea consumului propriu faptă prevăzută și pedepsită de articolul 4, aliniat 2 din Legea 143/2000 și introducere în țară de droguri de mare risc fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 3, aliniat 2 din Legea 143/2000. În data de 24 februarie 2012, acesta a încercat să introducă în România 154 de pastile de amfetamină (ecstasy), acestea fiind găsite asupra lui de către organele poliției de frontieră”.

Sâmbătă, 25 februarie, Tribunalul Satu Mare a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele tânărului din Baia Mare. Cercetările continuă.

Un Comentariu la "Traficant de droguri prins la Petea"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.