TSD Satu Mare cere PDL prezentarea surselor de finanţare a precampaniei electorale

În cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi, 23 februarie, la sediul PSD Satu Mare, tinerii social-democraţi au solicitat conducerii PDL “să prezinte public sursele de finanţare ale campaniei electorale din acest an, pe care au început-o deja”.

La întâlnirea cu presa au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean, vicepreşedintele Cătălin Groza, preşedintele Organizaţiei Municipale, Manuela Rogoz şi secretarul general al Organizaţiei Judeţene, Fulga Aştilean.

Liderul Organizaţiei Judeţene a TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean motivează solicitarea tinerilor social-democraţi având în vedere “dosarele de corupţie şi mare corupţie care scot la iveală metodele prin care au fost strânşi bani pentru partid prin vânzarea funcţiilor de directori din cadrul instituţiilor de stat dar şi prin alte modalităţi de colectare. Şi asta se întâmplă nu doar în alte judeţe deoarece cazuri de corupţie avem şi pe plan local. Prin urmare este clar că PDL îşi finaţează campaniile electorale din banii românilor, furând din buzunarele cetăţenilor de rând”.

La finalul conferinţei de presă liderul tinerilor social-democraţi sătmăreni a făcut un apel către cei care îşi doresc costume model Che Guevara spunând că “având în vedere numărul mare de solicitări, anunţăm membri şi simpatizanţii Partidului Social Democrat că îşi pot comanda costume model Che Guevara la telefonul 0770 691930, precum şi că preţul unui costum (pantalon leopard şi veston verde închis) este de 100 lei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.