Scandal la conferinţa de presă a UNPR Satu Mare

Opris Dolha Demian

Mici da’ scandalagii. Cam aşa s-ar putea rezuma la o propoziţie conferinţa de presă susţinută azi de UNPR Satu Mare. Tema “scandalului” a constituit-o impunerea de la centru a unei liste cu patru prim-vicepreşedinţi pentru organizaţia judeţeană Satu Mare. Paranteză: adică carevasăzică dacă e “prim” n-ar fi firesc să fie unul singur? Ar suna mai logic cred eu. Paranteză închisă.

Unul dintre membrii vechii gărzi a UNPR Satu Mare, Ioan Demian, s-a prezentat azi la conferinţa de presă organizată de Ioan Opriş, preşedintele organizaţiei municipale Satu Mare împreună cu secretarul executiv al organizaţiei judeţene Maramureş, Mircea Dolha, pentru a contesta numirile la plic de primi-vicepreşedinţi impuse de Bucureşti. După câteva schimburi de replici nu foarte cordiale între Dolha şi Demian(din care am reţinut că organizaţia şi-ar fi ales un preşedinte interimar, nerecunoscut însă de conducerea centrală şi că Anca Petran ar fi părăsit de tot formaţiunea politică) acesta din urmă a părăsit sala şi într-un final am reuşit să aflăm numele celor patru primi: Anca Violeta Petran, Ioan Opriş, Alexandru Horvath şi Vasile Boudi. Am mai aflat şi că există deja un nume pentru funcţia de preşedinte a organizaţiei judeţene Satu Mare însă acesta este ţinut secret până la întâlnirea regională de la Bucureşti care va avea loc în data de 28 februarie.

Mircea Dolha a recunoscut că UNPR Satu Mare nu stă foarte bine la niciun capitol cu toate aceastea însă el spune că vor avea candidaţi la fotoliile de primar în marea majoritate a localităţilor din judeţ inclusiv în municipiul Satu Mare şi speră ca organizaţia de Satu Mare să se apropie de scorul de 10% pe care UNPR şi-a propus să îl atingă la nivel naţional.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.