Tinerii social-democrați sătmăreni se împotrivesc acordului A.C.T.A.

Protestul împotriva A.C.T.A. (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) organizat la finele săptămânii trecute la Cluj dar și dezacordul față de modul în care Guvernul gestionează problema drumurilor înzăpezite au fost cele două teme prezentate astăzi, 16 februarie, de către tinerii social-democrați (TSD) sătmăreni, în cadrul conferinței de presă care a avut loc la sediul PSD de pe strada Ștefan cel Mare.

Potrivit președintelui Organizației Județene a TSD Satu Mare, Ciprian Ardelean ”la protestul anti A.C.T.A. de la Cluj am participat aproximativ 60 de tineri din partea TSD Satu Mare dar acolo ni s-au alăturat și studenții sătmăreni care urmează cursurile unor facultăți la Cluj Napoca. Considerăm că Guvernul trebuie să adopte cât mai curând o poziție împotriva A.C.T.A. deoarece acest acord reprezintă o amenințare la adresa drepturilor utilizatorilor din țările care se alătură cestui proces”.

În a doua parte a conferinței de presă Ciprian Ardelean a vorbit despre problema zăpezile care îngreunează circulația pe drumurile din localitățile județului. Mai mult decât atât, președintele TSD Satu Mare consideră că ”zăpada ne-a luat prin surprindere. Organizația de tineret atrage atenția asupra pericolelor care pot să apară în momentul în care zăpada începe să se topească. În opinia noastră Guvernul nu și-a făcut datoria cu privire la informarea populației asupra pericolelor care urmează odată cu topirea omătului și suntem în total dezacord în ceea ce privește modul în care premierul s-a raportat la cei aflați la necaz”, a apreciat Ardelean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.