Circulaţie redeschisă pe drumurile judeţene închise miercuri


Potrivit comunicatului de presă remis la ora 5:45 de Comandamentul de Iarnă din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a dispus redeschiderea circulaţiei pe drumurile judeţene care au fost închise în seara zilei de miercuri, 15, februarie. Pe tronsonul de drum judeţean de la Chereuşa până la intersecţia cu Pir se redeschide traficul pe un singur sens, circulaţia fiind dirijată de echipaje ale Poliţiei. Pentru evitarea producerii de blocaje, se recomandă participanţilor la trafic să evite tronsonul de drum judeţean DJ 108M Chereuşa- intersecţie cu drumul spre Pir.

În comunicat se mai arată că nu sunt localităţi izolate, iar echipele Electrica au reuşit să restabilească alimentarea cu energie electrică a comunei Săuca şi parţial Turulung şi Livada, în timp ce la Pir şi Drăguşeni se lucrează la remedierea problemelor, estimându-se că furnizarea energiei electrice se va relua până în jurul prânzului. Totodată, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Satu Mare a dispus închiderea şcolii din Pir pentru ziua de joi, 16 februarie.

Cetăţenilor li se recomandă în continuare limitarea la minim a deplasărilor cu autovehiculele în această perioadă în judeţ, pentru a nu rămâne blocaţi pe drumurile înzăpezite, dar şi pentru a nu îngreuna intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.