Netherbird din Suedia, în concert la Satu Mare

 

Duminică, 19 februarie, începând cu ora 19:00, la “Rock Bar Shadows” din Satu Mare, strada Al.I.Cuza nr. 19, pentru împătimiţii rockului vor concerta formaţiile Netherbird din Suedia şi Ethernus din Baia Mare. Concertele sunt organizate de Centrul Cultural “G.M.Zamfirescu”, sub egida Primăriei şi Consiliului Local. Preţul unui bilet de intrare va fi 5 lei.

Netherbird, formaţie de black metal simfonic, melodic, a luat fiinţă în anul 2004 în Stockholm. În formula iniţială, trupa îi avea pe Nephente la voce, Bizmark la chitară şi clape, şi Grim la chitară. Pe parcursul timpului, componenţa membrilor s-a modificat, ajungând în momentul de faţă la un line-up stabil. Formaţia are două materiale discografice şi mai mult EP-uri, iar în cursul anului 2012 îşi va lansa cel de al treilea album.

Ethernus a fost înfiinţată la începutul anului 2007, în Baia Mare, iar membrii fondatori au fost Karin Tauber (voce), Alexandru Pop (voce, chitară solo) şi Andrei Sălăgean (voce, tobe, bas, clape, chitară ritm). Formaţia a debutat la festivalul băimărean, Youth Fest Open Air, în septembrie 2007, după care Andrei Sălăgean a decis să activeze o perioadă de aproximativ doi ani, ca one man band.

4 Comentarii la "Netherbird din Suedia, în concert la Satu Mare"