Au crescut vânzările la hainele pentru animalele de companie

Proprietarii de câini și pisici știu prea bine că iarna și mai ales temperaturile scăzute sunt greu de suportat și de către patrupedele pe care le dețin. Conștienți de faptul că trebuie să-și protejeze animalele de frigul de afară, aceștia aleg să scoată zeci de lei din buzunare pentru a nu își vedea animalele că suferă.

Ofertele magazinelor de profil în ceea ce privește hainele pentru animalele de companie sunt extrem de bogate. Pulovere din material textil, jachetele din textile sau piele, hanoracele dar și ciorapii minusculi special croite pentru lăbuțele cățeilor și câinilor pot oferi protecție împotriva frigului pătrunzător pe timp de iarnă. ”Aici vorbim doar de căței și câini deoarece pisicile, deși le place foarte mult să se joace în zăpadă nu suportă hainele pe ele. Pisicile sunt mai jucăușe, mai altfel decât cățeii. De asemenea rasele de câini mai sensibili, deși le este frig nu acceptă în orice condiții hainele. Cu toate acestea proprietarii de câini cumpără aceste haine. În ceea ce privește hainele de protecție vânzările pe timp de iarnă și, mai ales cu frigul de afară au crescut cu 30-40% față de aceeași perioadă a anului trecut” spune vânzătorul unui magazin de profil din Satu Mare.

Dacă este să vorbim despre prețurile acestor îmbrăcăminte trebuie spus că ”cele mai simple haine se vând al 25 de lei bucata dar avem și produse la 150-200 de lei. Care este diferența? În primul rând firma care le produce, în al doilea rând materialul din care sunt confecționate iar în al treilea rând prețurile variază în funcție de ornamentațiile imprimate pe aceste haine” spune patronul unui alt magazin de animale de companie.

Însă lucrurile nu se opresc aici. Dacă trece frigul oferta este bogată și în ceea ce privește hainele de ploaie, de vânt ”dar avem și pijamale atât pentru câini cât și pentru pisici”. Există acest cult și la noi în Satu Mare? Vânzătorii din aceste magazine ne asigură cu fermitate că există fără îndoială. ”Cei care doresc să-și știe animalele de companie sănătoase nu se gândesc doar la hrana acestora ci și la îmbrăcăminte. Nici nu se poate altfel având în vedere temperaturile negative de afară” spune una dintre vânzătoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.