Semne de iubire

Că tot se apropie și Valentine’s Day și aerul e plin de mireasma dragostei de ce n-am vorbi și noi puțin despre ea. Ce este? Unde o regăsim? Cum este viața noastră cu sau fară iubire? Unii refuză vehement să creadă în ea, pe diferite considerente-cel mai probabil dezamăgiri sau dramatizări acute a ceea ce credeau ei că e iubire. Cristian Turcanu spunea despre iubire ” Atâta timp cât suferiți din cauza iubirii înseamnă că încă nu ați cunoscut iubirea adevarată.” De cealaltă parte a baricadei, se găsesc veșnicii îndragostiți care, cred că fară ea nu există nimic și că aceasta ar trebui să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale omului.
Între timp ce indivizii din prima categorie n-ar recunoaște dragostea nici dacă le-ai flutura-o pe sub nas, veșnicii amorezați sunt în stare s-o regăseasca în orice chiar și în alăturari de obiecte care n-au nimic în comun-hârtia, sârma chiar și alăturarea a două cafele îi poartă în zbor spre tărmul Afroditei.

Peste un astfel de om am dat și noi, un om care crede cu tărie că nimic nu ar fi realizabil fără iubire, care iubește non-stop și care găsește acest sentiment plăcut în lucruri la care mintea noastră n-ar fi visat vreodată. Vorbim aici despre un om care capturează clipele și le transpune pentru eternitate-Dan Bâle care, împreună cu alți doi colegi fotografi Anna Alcazar și Cipri Jula și-au propus să le ofere sătmarenilor o altă viziune asupra sentimentelor, un alt mod sau mai bine zis alte lucruri în care iubirea poate fi regăsită. Lucrările lor pe această temă le puteţi găsi într-o mini-expoziţie găzduită de cafeneaua Red Hat de pe Bulevardul I.C Brătianu începând cu data de 12 februarie. Până să ajungeţi acolo, puteţi să vizionaţi aici câteva imagini pe care Dan a avut amabilitatea să ni le pună la dispoziţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.