Ajutoare pentru victimele zăpezii


Instituţia Prefectului Satu Mare, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Filiala Satu Mare a Crucii Roşii, doresc să vină în sprijinul persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare din judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, cu alimente de bază şi donaţii în bani.

În acest sens, începând de duminică, 12 februarie, sătmărenii care vor să contribuie cu alimente neperisabile, pot face donaţii prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii, din cadrul magazinului Real, precum şi la punctul de colectare instalat la Cercul Militar de pe strada Petőfi Sándor nr. 11 (la acest punct în fiecare zi între orele 8:00 – 20:00). Alimentele de bază sunt: conserve de carne, conserve de peşte, făină de mălai, făină de grâu, zahăr, orez, paste făinoase.

De asemenea, se pot face donaţii şi în contul special deschis de Crucea Roşie Filiala Satu Mare, la BCR Satu Mare în LEI, nr.: RO67RNCB0221043045800005, precum şi în urna instalată în cadrul magazinului REAL lângă Banca de Alimente sau la sediul Crucii Roşii Satu Mare str. V. Ţepeş nr. 3, telefon 0261770244.

Suma strânsă în acest cont va fi folosită pentru cumpărarea de bunuri materiale şi medicamente destinate nevoilor persoanelor sinistrate. Donaţiile pot fi făcute în zilele de 12, 13, 14 şi 15 februarie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.