Trenul Baia Mare-Satu Mare a întârziat aproape două ore

Aproximativ 30 de persoane au îndurat mai bine de o oră și jumătate frigul astăzi, 9 februarie, în trenul Regional care face legătura dintre Baia Marte și Satu Mare. Trenul a staționat aproape două ore în gara din Bușag ca urmare a unei defecțiuni tehnice.

Deși a plecat la timp din Baia Marte, și anume la ora 07.25, a ajuns la Satu Mare cu o întârziere de aproximativ 100 de minute. Astfel, în loc de 09.11, cât scrie în orarul de sosire călătorii au ajuns doar la 10.43. Mai mult decât atât, în urma defecțiunii tehnice chiar și ușile acționate automat (în condiții normale) au rămas blocate, conductorul fiind nevoit să forțeze cu mâna ușa în fiecare gară pentru ca să poată coborî călătorii. ”Nu e destul că face aproape două ore din Baia Mare până în Satu Mare dar am mai stat aproape încă pe atâta în gara din Bușag” spune unul dintre călători.

Manevra de remorcare a durat extrem de mult deoarece, spune conductorul de tren, nu erau locomotive disponibile la acea oră, fiind nevoiți să aștepte până ce va fi trimisă o locomotivă din Baia Mare.