Gimme Score


În încercarea de a găsi un local în Satu Mare unde poți să te relaxezi într-o seară de vineri cu prietenii am acceptat un “blind date” cu bine-cunoscutul “Score Bistro”. Auzisem multe despre această locație însă n-am avut niciodată curiozitatea de a o transforma în locul nostru de întâlnire. Zis și făcut! Am rezervat mese din timp întrucât circula zvonul că datorită band-ului care cântă live în fiecare weekend, pub-ul este destul de aglomerat. Ambientul plăcut este cel care îți face o primă bună impresie atunci când pui piciorul înăuntru și întradevăr “The Score Band” s-au dovedit a fi la fel de buni precum se vehicula. Este vorba de un grup de trei tineri talentați: Iulia Ferchiu-vocalistă, Marius Goie-chitarist/vocalist, Cristi Cente-clăpar care au fost reuniți în această formulă chiar de catre unul dintre patronii pub-ului, Radu Pașca, care a avut amabilitatea de a ne satisface curiozitățile în legătură cu această mare familie.

Îmi asum dreptul de a o numi așa întrucât asta încearcă Radu Să facă. De cini ani, de când se află pe piața sătmăreană, el împreună cu fratele său care îi este și partener în afaceri mențin constantă relația lor cu oamenii care le calcă pragul. Găsesc plăcere și satisfacție în a-și mulțumi clienții și angajații și au grijă ca tot timpul să ofere ceva în schimbul a ceea ce primesc. Printre altele, ne-a prezentat și partea mai puțin roz a bussines-ului și anume că nu tot timpul profitul pe care îl obțin este proporţional cu efortul depus, dar pasiunea lor pentru ceea ce fac îi determină să continue întotdeauna. Pe lângă satisfacția materială, cei doi fraţi încearcă în permanență să facă o schimbare în Satu Mare și să investească în tineri talentați, promovându-i. Astfel cele două afaceri pe care le dețin sunt şi un portal prin intermediul cărora ei acționează. În timp ce la” Score Pub” distracția începe de joi cu faimosul Retro Party la” Score Bistro” sunt în permanență expuse lucrări ale copiilor de la Școala de Arte iar “The Score Band” și serile de muzica tematică sunt nelipsite în weekend-uri.

Radu are planuri mari pentru viitor, și se gândește de fiecare dată ce poate să facă ca să-si susțină” copii” și să-și mulțumească clienții. Optează pentru ideea de constanță de aceea niciuna dintre locații n-a suferit modificări de design iar promoțiile există în permanență. Încercând să ne descrie cât mai bine importanța pe care o au cele doua locații pentru el ne-a spus că a constatat cu mare uimire că în casele unor clienții se regăsesc tematica și culorile celor doua pub-uri “Am fost mai mult decât impresionat! M-au transpus în casele lor.Ce mi-aș putea dori mai mult?” Așadar, noi ne-am convins! Acest loc depașește cu mult pragul de superficialitate afișat de multe dintre” locațiile mondene” ale Sătmarului. Daca vreți să aveți parte de oameni minunați, muzică bună și o ambianță plăcută, fie ca doriți să vă savurați cafeaua sau să va petreceți serile de weekend în compania prietenilor nu ezitați să dați “join” în această familie care cu siguranță va fi încântată să vă primească și să vă facă șederea cât mai plăcută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.