Valer Marian îl somează pe prefect să-şi dea demisia în 24 de ore

Aproximativ 60 de persoane s-au adunat astăzi, 6 februarie, în fața Lupoaicei pentru a saluta demisia Guvernului Boc. Mitingul a avut loc de la ora 15.00.

”Sărbătorim astăzi o mare victorie a românilor protestatari care au rezistat mai bine de trei săptămâni în ciuda gerului de afară. Sărbătorim astăzi căderea Guvernului Boc. Astăzi au fugit șoriceii Emil Boc, Traian Igaș, Elena Udrea, Sulfina Barbu dar șobolanul se află încă la Palatul Cotroceni și miroase tot mai mult acolo la căldură așa că va trebui să-i găsim un loc mai răcoros” a spus în luarea de cuvânt senatorul social-democrat Valer Marian, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare.

Potrivit demnitarului sătmărean ”astăzi am obținut o mare victorie dar bătălia nu s-a sfârșit. Va trebui să cerem plecarea președintelui Traian Băsescu, iar la Satu Mare plecarea prefectului Radu Giurcă, al adjunctului șefului IPJ, Sorin Pășcălău, numit în funcție de ministrul Igaș, a șefului SRI Satu Mare și a directorului Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Dan Maier dar așteptăm și plecarea altora care se simt cu musca pe căciulă. E spre binele lor, a județului dar și a acestei țări. Aștept 24 de ore. Dacă nu pleacă, atunci joi vom organiza un mare miting și un marș în tot orașul și vom prelua controlul asupra Pieței 25 Octombrie”.

Cei prezenți la mitingul de astăzi au scandat lozinci precum: ”Jos Băsescu”, ”Vrem anticipate. Nu comasate” sau ”Băsescu dăunează grav sănătății”. Scandările au fost întrerupte de câteva piese cântate de folkistul sătmărean Tavi Bud. La mitingul de astăzi au mai fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean (CJ), Mircea Govor, deputatul social-democrat Gheorghe Ciocan, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, Aurelia Fedorca, președintele Tinerilor Social Democrați (TSD) Satu Mare, Ciprian Ardelean dar și directorul Bibliotecii Județene (BJ), Mircea Ardelean.

5 Comentarii la "Valer Marian îl somează pe prefect să-şi dea demisia în 24 de ore"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.