Handbal: CSM Satu Mare – HCM Constanţa 32-44

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au pierdut astăzi, 4 februarie, în faţa liderei Ligii Naţionale şi a campioanei, HCM Constanţa. Meciul a avut loc, pe teren propriu, în sala de sport a LPS Satu Mare, de la ora 11.00.

Dacă începutul întâlnirii a fost cât se poate de echilibrat, constănţenii au arătat că nu degeaba sunt liderii Ligii Naţionale, demonstrând un joc tactic, bine gândit, cu multe ocazii finalizate în bună parte cu goluri în poarta noastră. Cu toate că băieţii noştri au fost cei care au deschis scorul, oaspeţii au preluat în scurt timp “ostilităţile” reuşind ca la sfârşitul primei reprize să se distanţeze la 5 puncte diferenţă de echipa noastră. La finalul primelor 30 de minute de joc tabela de marcaj arăta scorul de 16 la 21, în favoarea constănţenilor.

Oaspeţii au fost cei care au condus jocul şi în repriza secundă, reuşind să se distanţeze considerabil de echipa noastră. Sătmărenii doar cu greu au reuşit să găsească vreo breşă în apărarea constănţenilor şi chiar şi atunci, nu odată, ratau poarta adversarilor. Speranţele într-o oarecare şansă de revenire au apărut după primele 10 minute de joc a reprizei secunde, când handbaliştii noştri au încercat să se apropie la puncte de adversari însă oaspeţii prin jocul lor tactic, au reuşit să marcheze gol după gol, bătându-ne la o diferenţă de 12 puncte. La finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 32 la 44 în favoarea HCM Constanţa. Întâlnirea a fost arbitrată de cuplul Anton-Cristea din Iaşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.