CSM Satu Mare a bătut Rapidul cu 82 la 60

Cu toate că meciul de astăzi, 1 februarie, se considera a fi unul cât se poate de lejer pentru fetele lui Dan Fleșeriu, începutul jocului a născut îndoiala în mintea celor care au crezut într-o victorie fără probleme a sătmărencelor. CSM Satu Mare a jucat pe teren propriu cu echipa Rapid București, în cadrul etapei a 19-a etape a Diviziei A, la Baschet feminin. Meciul a avut loc în sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre, de la ora 12.00.

Chiar dacă finalul meciului a adus victoria în ”ograda” sătmărencelor, fetele noastre au avut de muncit din greu pentru a ”îngenunchea” bucureștencele de la Rapid în meciul de astăzi. La finalul primului sfert de joc elevele lui Dan Fleșeriu s-au văzut conduse cu scorul de 21 la 25. Cu toate că și-au revenit în al doilea sfert (16 la 14, pentru CSM Satu Mare) scorul la pauză a rămas tot în avantajul oaspeților. Tabela de marcaj arăta scorul de 37 la 39 pentru Rapid București.

Dacă au rezistat fizic în prima repriză de joc, în al treilea sfert s-au observat semnele oboselii în echipa adversă, cea ce a avantajat baschetbalistele noastre. La finalul celui de-al treilea sfert tabela de marcaj arăta scorul de 62 la 52 pentru CSM Satu Mare. Ultimul sfert le-a aparținut sătmărencelor, revenindu-și după ratările din prima parte a jocului, reușind să se impună în fața bucureștencelor. La finalul întâlnirii tabela de marcaj s-a oprit la scorul de 82 la 60 în favoarea fetelor noastre.

Sâmbătă, 4 februarie, elevele lui Dan Fleșeriu ar trebui să joace cu Sepsi Sf. Gheorghe însă meciul se amână. Echipa din Covasna nu a mai jucat de câteva etape meciuri în Divizia A.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.