Popa, Ştrango, Ulici aşteptaţi mâine la Tribunal

Se va prezenta oare omul de afaceri Vasile Ștrango  la termenul de marți, 31 ianuarie, stabilit de instanță în cadrul dosarului în care este inculpat alături de Ioan Ulici și fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, Mariana Popa?

Întrebarea este cât se poate de îndreptățită având în vedere că Ștrango nu a fost prezent la nici una dintre cele două termene anterioare, pe 13 decembrie 2011 respectiv 17 ianuarie 2012. La ultima înfățișare avocatul omului de afaceri a motivat absența acestuia prin faptul că ”este plecat din țară și nu revine decât în data de 29 ianuarie (adică ieri, duminică)”. Potrivit apărătorului lui Ștrango, acesta a plecat la tratament cu fiul său, drept pentru care a cerut amânarea procesului spunând la final că pe data de 31 ianuarie, ora 10.00 ”și clientul meu, Vasile Ștrango va fi cu siguranță prezent”.

Vă reamintim că Mariana Popa, Vasile Ștrango și Ioan Ulici sunt învinuiți în dosarul nr. 10.541/83/2011 având ca obiect ”trafic de influență”. Ce evoluție va avea cazul celor trei inculpați? Vom vedea mâine în urma procesului de la ora 10.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.