Soarta fostului cinematograf “Popular” va fi decisă în şedinţa de joi


Proiectul de hotărâre privind constituirea unui drept de uzufruct în favoarea municipiului Satu Mare asupra imobilului de pe strada Ştefan cel Mare nr.18 (fostul cinematograf “Popular”), va fi dezbătut din nou de consilierii municipali în şedinţa ordinară de joi, 2 februarie.

Cu prilejul şedinţei extraordinare care a avut loc joi, 26 ianuarie, având ca unic punct pe ordinea de zi pe ordinea de zi constituirea unui drept de uzufruct în favoarea municipiului Satu Mare asupra imobilului menţionat, în vederea înfiinţării „Casei meşteşugarilor”, proiectul de hotărâre a fost respins, după dezbateri care au durat mai mult de o oră.

După terminarea şedinţei, când şi-au dat seama de efectul votului, care presupunea ratarea unei finanţări europene de circa 1,2 milioane euro, consilierii au solicitat organizarea unei noi şedinţe extraordinare în cursul zilei de vineri, 27 ianuarie. La această dată, primarul Iuliu Ilyes a decis ca proiectul de hotărâre să fie inclus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare prevăzută pentru joi, 2 februarie.

Potrivit celor declarate de primar în cadrul şedinţei din 26 ianuarie, reabilitarea imobilului ar urma să fie realizată cu fonduri obţinute prin intermediul unui proiect de cooperare transfrontalieră derulat în parteneriat cu Primăria din Nyregyhaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.