S-a deschis expoziția de păsări și animale mici


Iubitorii de animale sunt așteptați în holul Casei de Cultură a Sindicatelor pentru a viziona expoziția anuală organizată de Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici. Evenimentul expozițional va ține până duminică, 29 ianuarie.

Potrivit președintelui asociației organizatoare, Tarcsa Attila, la ediția din acest an al expoziției sunt prezenți atât crescători de animale din județul Satu Mare cât și din Debrecen (Ungaria). Cele 35 de rase diferite de păsări și iepuri întrunesc mai mult de 600 de animale și păsări. Cei interesați au posibilitatea să vadă cocoși de rasă, găini, curcani, gâște, rațe, porumbei, păuni și iepuri.

Sătmărenii care doresc să vizioneze expoziția trebuie să știe că prețul unui bilet de intrare pentru adulți este de 5 lei pentru adulți, 3 lei pentru copii și se percepe o taxă de 2 lei pentru grupurile organizate. În ceea ce privește orarul evenimentului trebuie știut că astăzi, 27 respectiv sâmbătă, 28 ianuarie, expoziția va fi deschisă între orele 09.00 și 19.00 iar duminică, 29 ianuarie, în intervalul 09.00-15.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.