50% este scorul pe care PP-DD spune că îl va face în judeţ

71% la nivel național și peste 50% pe județ este scorul pe care sunt încredințați că îi vor obține în alegerile din acest an (2012) liderii județeni ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu (PP-DD) Satu Mare. Anunțul a fost făcut astăzi, 27 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul formațiunii politice de pe strada Parângului nr. 5.

La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți președintele interimar pe județ al PP-DD Dorin Pop, președintele interimar al organizației municipale Satu Mare, Petre Ardelean, vicepreședinții organizației municipale Papp Agnes și Vasile Lobonț respectiv vicepreședintele organizației județene a formațiunii politice, Gheorghe Covîză.

Potrivit președintelui Dorin Pop ”astăzi în județul Satu Mare avem un număr de 2.557 de membri înscriși, dar oamenii vin zilnic să se înscrie. Cei mai mulți membri îi avem la nivelul municipiului Satu Mare, aproximativ 600, apoi urmează Livada (220), Cămârzana (134), Certeze (120), Călinești Oaș (96), pentru a aminti doar organizațiile cu cei mai mulți membri”.

În luarea de cuvânt vicepreședintele Gheorghe Covîrză a făcut și câteva aprecieri în ceea ce privește alegerile care urmează. ”Eu consider că la nivel de țară vom avea 71% iar la nivel de județ peste 50%. Vedeți că vin zilnic oameni să se înscrie. Noi suntem un partid format din oameni sărmani. Suntem oameni din popor” a declarat liderul județean PP-DD. În ceea ce privește alegerile locale, liderii PP-DD spun că ”vom avea candidați pentru fiecare dintre funcții dar este încă prea devreme să vorbim despre acest lucru”.

În altă ordine de idei filiala sătmăreană a PP-DD adună semnături pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. ”Până la ora actuală am adunat un număr de aproximativ 1.000 de semnături. Cei care doresc să semneze se pot adresa la oricare dintre organizațiile locale de la nivel de județ. De săptămâna viitoare vom ieri în stradă pentru a aduna semnături” a precizat Pop.

Dorin Pop mai spune că sâmbătă, 21 ianuarie, o delegație de 16 membri au participat la primul Congres Național al PP-DD, la București iar în decurs de aproximativ două săptămâni ”conducerea centrală a partidului vine la Satu Mare pentru a verifica organizația după care vom organiza și alegerile interne de partid”. La congresul de sâmbătă a fost aleasă și conducerea partidului la nivel național. Potrivit celor spuse de Dorin Pop, Biroul Permanent Național este alcătuit dintr-un președinte (Simona Allice Man), un prim-vicepreședinte (Radu Mihai Popa), un secretar general (Liviu Robert Neagu), un trezorier (Anca Catrina), patru secretari executivi și 18 vicepreședinți. ”Domnul Dan Diaconescu nu are nici o funcție și nici nu este membru de partid. Însă va fi susținut de PP-DD pentru funcția de președinte al României” spune Pop.

În răstimpul conferinței de presă (regizat ori ba?) doi sătmăreni a u venit să se înscrie în PP-DD. ”Asta se întâmplă zilnic” spune Dorin Pop. ”Este partidul în care mai putem avea speranțe” a precizat unul dintre viitorii membri ai formațiunii politice. Una peste alta Dorin Pop susține că de al congresul de sâmbătă (21 ianuarie) al partidului, al nivel național formațiunea politică are cu 400.000 membri mai mulți. ”La ora actuală partidul are aproximativ 1.400.000 membri” spune liderul sătmărean al PP-DD.

4 Comentarii la "50% este scorul pe care PP-DD spune că îl va face în judeţ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.