Sindicaliştii sătmăreni ies azi în stradă


Aproximativ 1.000 de persoane sunt aşteptate să participe la mitingurile de protest organizate timp de patru zile de filiala sătmăreană a Confederaţiei Naţionale “Cartel Alfa”. În această săptămână, mitingurile vor avea loc în zilele de joi, 26, respectiv vineri, 27 ianuarie, iar săptămâna viitoare în zilele de luni, 30, respectiv marţi, 31 ianuarie.

În cursul zilei de marţi, 24 ianuarie, cu prilejul şedinţei Comisiei de Avizare a Cererilor de Organizare a Adunărilor Publice din cadrul Primăriei, ca urmare a solicitării depuse de către Confederaţia Naţională Sindicală „Cartel ALFA”, a fost aprobată desfăşurarea demonstraţiilor. Mitingurile vor avea loc între orele 15:00-17:00, iar traseul urmat de participanţi va fi sediul S.C. Electrolux România S.A. – Calea Traian – bulevardul I.C. Brătianu – Piaţa Libertăţii – aleea “Corneliu Coposu” – Piaţa “25 Octombrie”. Deplasarea demonstranţilor se va face pe carosabil, pe un singur sens de circulaţie, încadrat de organizatorii care vor purta banderole.

Liderul “Cartel Alfa” Satu Mare, Sorin Faur, a declarat că la mitinguri sunt aşteptate să participe circa 1.000 de persoane din cadrul sindicatelor care fac parte din această confederaţie, respectiv de la SC Mondiala SA, Invăţământ, Poliţie, Poliţia de Frontieră, SC Saturn SA, Primăria Satu Mare, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.