Many Gyenes: anul viitor vreau să ajung între primii 15!


Emanuel Gyenes, pilotul sătmărean care, în ediţia 2012 a Raliului Dakar a terminat pe locul 17 la clasa moto, obţinând cea mai bună poziţie a unui român la această competiţie, a fost felicitat marţi, 24 ianuarie, de conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare. La festivitate au participat preşedintele Csehi Arpad, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Adrian Ştef, respectiv consilierul judeţean Beny Kira.

În calitate de finanţator special, Consiliului Judeţean Satu Mare i-a achitat lui Emanuel Gyenes taxa de înscriere în competiţie, iar în cadrul festivităţii de marţi, preşedintele Csehi Arpad i-a înmânat o plachetă, un indicator cu inscripţia “Satu Mare – Dakar 6901 km” şi o sticlă de şampanie.

Atât preşedintele Consiliului Judeţean cât şi cei doi vicepreşedinţi, l-au felicitat pe Emanuel Gyenes şi au declarat că sunt mândri că un sătmărean a obţinut performanţe deosebite în competiţia pe parcursul căreia concurenţii au avut de parcurs 8.391 de km, străbătând trei ţări – Argentina, Chile şi Peru. Aceştia l-au asigurat pe Many de sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare şi pe mai departe, iar pilotul sătmărean a promis că în 2013 se va situa în mod cert între primii 15 finalişti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.