Adrian Bud, este noul inspector pe matematică

Începând de luni, 23 ianuarie, Adrian Bud este noul inspector școlar pe matematică. Acesta a fost numit pe funcție în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, ședință care a avut loc ieri (luni).

Mai trebuie spus că postul de inspector pe matematică a rămas vacant după ce Gigel Buth, cel care a ocupat înainte această funcție a fost numit în scaunul de inspector școlar general al IȘJ Satu Mare. Informația a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al IȘJ Satu Mare, Natalia Boloș. ”Informația este corectă, domnul profesor Adrian Bud este noul inspector pe matematică și a fost numit în cadrul Consiliului de Administrație al IȘJ Satu Mare” a declarat interlocutoarea.

Despre noul inspector trebuie știut că înainte de numirea în funcția de inspector școlar a fost profesor titular pe catedra de matematică la Liceul Teoretic Negrești Oaș. Potrivit liderului Sindicatului Învățământului Preuniversitar Ioan Drăgan ”pe Adrian Bud îl cunosc de pe vremea când era lider de sindicat la Târșolț. Este un profesor tânăr cu rezultate excepționale la olimpiadele de matematică și dascăl foarte apreciat. La Târșolț a fost liderul nostru de sindicat dar acolo a stat doar câteva luni, timp în care a înlocuit pe cineva la catedră”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.