550 pachete de țigări ascunse în rezervorul și tapițeria unei mașini

Doi tineri din Carei sunt cercetați de polițiștii de frontieră sătmăreni după ce în mașina lor au fost descoperite 550 pachete de țigări de proveniență ucraineană.

Joi, 19 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Halmeu au desfășurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană. În jurul orei 15.00, la intrare în localitatea Ciuperceni, polițiștii de frontieră au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Satu Mare. Mașina era condusă de Csaba Ferenc B., în vârstă de 29 de ani, din Carei, iar împreună cu el călătorea și Adrien Ioana S., 25 de ani, tot din Carei.

La controlul autoturismului, oamenii legii au descoperit, într-un locaș special amenajat în rezervorul mașinii și sub tapițeria plafonului, 550 pachete de țigări cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 2.350 lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost reținut până la finalizarea cercetărilor. Cei doi tineri sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și evaziune fiscală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.