PSD Satu Mare rupe toate legăturile cu Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu

Vă redăm în cele ce urmează comunicatul de presă remis azi redacţiei de către PSD Satu Mare prin care anunţă ruperea colaborării cu Societatea Cultural-Patriotică Avram Iancu.

În urma unor grave şi repetate injurii şi calomnii proferate la adresa Partidului Social- Democrat şi a mai multor lideri judeţeni ai acestui partid de către preşedintele Mircea Dobra, în compania de obicei bahică a unor lucrători de poliţie sau din serviciile secrete, Organizaţia Judeţeană Satu Mare a PSD întrerupe orice colaborare cu Filiala Satu Mare a Societăţii Cultural –Patriotice Avram Iancu.

Aceasta este „recunoştinţa” exprimată pentru că PSD Satu Mare a sprijinit substanţial această organizaţie, cărei i s-au alocat în ultimii şapte ani în jur de 1,6 miliarde lei vechi (cea mai mare sumă alocată unei organizaţii nonguvernamentale româneşti din judeţul nostru), ca urmare a demersurilor şi susţinerii consilierilor judeţeni ai PSD.

Nemulţumitului i se ia darul! PSD Satu Mare va relua relaţiile cu Filiala Satu Mare a Societăţii Avram Iancu în cazul în care aceasta îşi va desemna un preşedinte care să aibă o poziţie corectă, civilizată şi echidistantă politic.

PSD Satu Mare va susţine în continuare românismul prin sprijinirea tot mai substanţială a bravilor români maramureşeni din Transcarpatia, Ucraina, care trebuie şi merită ajutaţi în vederea prezervării limbii, culturii şi fiinţei naţionale.

Trăiască Duhul lui Iancu (care nu poate fi confiscat de nimeni)!

Preşedinte
Senator Valer Marian

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.