S-a sinucis în Gara Ferăstrău

Crimă, sinucidere s-au accident? Este întrebarea la care oamenii legii au căutat răspuns în cazul bărbatului găsit fără suflare într-un vagon de tren din Gara Ferăstrău. Cadavrul cestuia a fost descoperit marți, 17 ianuarie, în jurul orei 11.00, de către angajații stației CFR.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Roxana Cristea ”este vorba despre un bărbat de 45 de ani din Satu Mare care a fost găsit mort ieri (marți), în jurul orei 11.00, într-un vagon dezafectat din Gara Ferăstrău. Am înțeles că la fața locului s-au găsit și urme de sânge”.

Potrivit unor surse neoficiale bărbatul este divorțat și are doi copii, dintre care unul este student la Facultatea de Drept. Trebuie menționat faptul că bărbatul avea asupra sa actele de identitate dar și alte lucruri personale, iar pe haine avea urme de sânge. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la morga Spitalului județean pentru necropsie, urmând ca medicul legist să se pronunțe asupra cauzelor morții. Cercetările continuă.

UPDATE:

În urma autopsiei bărbatului găsit mort ieri, (17 ianuarie), într-un vagon dezafectat din Gara Ferăstrău a reieșit faptul că victima s-a sinucis tăindu-și venele la ambele mâini. Potrivit unor surse neoficiale este vorba despre Ioan Donca, jurist de profesie, care a lucrat ca și consilier juridic la o firmă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.