30 de membri PPDD au ieşit la protest (foto+video)


În cadrul unui mitig autorizat de Primăria municipiului Satu Mare, circa 30 de membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu s-au adunat în după amiaza zilei de miercuri, 18 ianuarie, de la ora 17:00, în parcul “Vasile Lucaciu”, pentru a protesta împotriva actualei puteri.

O portavoce preluată rând pe rând de unii dintre protestatari i-a ajutat pe cei adunaţi să-şi facă auzite scandările, al căror ton a fost dat de pe margine de cea mai înfocată membră de partid, care a anunţat că, deşi nu mai locuieşte în România, doreşte ca şi în ţara noastră să se instaleze o democraţie asemeni celei din Danemarca.

Pe lângă scandările care se aud frecvent la mitingurile organizate în ultimele zile în toată ţara, oamenii lui Dan Diaconescu i-au îndemnat să le se alăture şi pe cei care n-au înfruntat frigul de afară: “Nu staţi la balcoane, că muriţi de foame”! Totodată, celebrul Petrică Ardelean şi-a etalat şi calităţile de vocale, interpretând la portavoce Imnul de stat al României. În jurul orei 18:00, protestatarii, dezamăgiţi că li s-au alăturat prea puţini din cei 2.400 de membri de partid, au părăsit parcul şi, respectând traseul autorizat de Primărie, s-a deplasat scandând de-a lungul centrului, până pe platoul din Piaţa “25 Octombrie”, unde a continuat mitingul.

httpv://youtu.be/n5z9JP6aLhc

Un Comentariu la "30 de membri PPDD au ieşit la protest (foto+video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.