Super petrecere la Revelionul tinerilor social-democraţi

 


Tinereţe, muzică, chef şi multă voie bună la Revelionul tineretului social-democrat. Petrecerea a avut loc la restaurantul Hotelului „Aurora” în noaptea de sâmbătă, 7 spre duminică, 8 ianuarie.

Petrecerea a fost pusă la cale de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian respectiv de preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare dr. Dorel Coica.

În luarea de cuvânt, senatorul social-democrat de Satu Mare, Valer Marian a vorbit despre importanţa tinerilor în campania electorală din acest an dar şi despre necesitatea câştigării alegerilor. „Trebuie să învingem pentru a scăpa România de mitocănie şi … de PDL. Trebuie să câştigăm Primăria municipiului Satu Mare pentru că avem un candidat în persoana domnului dr. Dorel Coica, extrem de bine plasat în sondaje. De asemenea, USL-ul trebuie să câştige şi preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ). Trebuie să avem majoritatea în CJ, în Consiliile Locale (CL), să câştigăm majoritatea scaunelor de primari din localităţile judeţului şi să obţinem un scor excelent la alegerile generale cu cel mai mare număr de parlamentari” a declarat Valer Marian.

„Suntem o forţă şi vom învinge”, spune dr. Dorel Coica. Despre importanţa alegerilor pentru soarta României au vorbit şi candidatul USL la funcţia de preşedinte a CJ Satu Mare, Adrian Ştef şi preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Satu Mare, avocatul Ciprian Ardelean.

După momentul festiv de deschidere a fost intonat imnul PSD după care … „s-a dat liber” distracţiei. Organizatorii le-au pregătit petrecăreţilor şi câteva surprize. Şi anume, Miss TSD Satu Mare, un concurs de karaoke şi o tombolă cu câştiguri consistente. Bine dispuşi, tinerii au petrecut până în zori.

La Revelionul tinerilor PSD au mai fost prezenţi vicepreşedinţii CJ Satu Mare, Mircea Govor şi Adrian Ştef, deputatul social-democrat, Gheorghe Ciocan, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Satu Mare, dr. Paula Mare, directorul Bibliotecii Judeţene, Mircea Ardelean, preşedintele Organizaţiei municipale a TNL, Adrian Pop dar şi alte personalităţile marcante ai organizaţiei de seniori a PSD Satu Mare.

Un Comentariu la "Super petrecere la Revelionul tinerilor social-democraţi"

  1. Pingback: Super petrecere la Revelionul tinerilor social-democraţi | TSD Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.