Ţânţaş promite: până în mai, sută la sută e gata ştrandul!


Vasile Ţânţaş, patronul firmei SC Beny Alex SRL din Negreşti Oaş, însoţit de Radu Hosu – coordonatorul lucrărilor – s-au întâlnit vineri, 6 ianuarie, cu primarul Iuliu Ilyes, în scopul discutării unor probleme de natură tehnică referitoare la întocmirea, respectiv semnarea actului adiţional al contractului de concesiune privind execuţia, finalizarea şi darea în folosinţă a ştrandului din Satu Mare.

În şedinţa din 29 noiembrie 2011, consilierii municipali sătmăreni au votat prelungirea până în data de 15 iulie 2012 a termenului acordat concesionarului SC Beny Alex SRL Negreşti Oaş în vederea finalizării lucrărilor din zona de agrement. Vineri, după întâlnirea cu reprezentanţii concesionarului, primarul Iuliu Ilyes a afirmat că există condiţii tehnice şi financiare pentru ca Vasile Ţânţaş să se ţină în sfârşit de cuvânt iar lucrările din ştrand să fie executate şi finalizate până la termenul prevăzut de cactul adiţional şi votat anul trecut de consilieri.

“În luna mai se va face baie în ştrandul din Satu Mare, nu 99,9% ci 100%! Amânările de până acum au fost cauzate de mai multe situaţii, probleme cu terenurile, instanţă, şi altele. Şi încă ceva: pentru lucrările din ştrand nu există niciun fel de probleme cu banii, aşa că repet, în luna mai facem baie în strand!” – a declarat ferm Vasile Ţânţaş.

Pe de altă parte, potrivit celor declarate de Radu Hosu, până în prezent, pentru lucrările derulate în ştrand, incluzând avansurile şi plata tuturor utilajelor care stau în stand by în Germania de aproximativ 1 an, s-au investit circa 5 milioane euro, în timp ce pentru lucrările prevăzute pentru acest an se vor mai cheltui aproximativ 1,4 milioane euro.

3 Comentarii la "Ţânţaş promite: până în mai, sută la sută e gata ştrandul!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.