Unde puteţi petrece în Noaptea de Revelion?

Cei care au aşteptat până în ultima clipă să se decidă asupra localului unde vor petrece cumpăna dintre ani, în aceste zile se confruntă cu multe bătăi de cap. Şi asta deoarece în bună parte locurile din restaurantele din oraş sunt deja ocupate pentru petrecerea din noaptea de Revelion.

Spre exemplu, la Restaurantul „Mioriţa” din Satu Mare vor petrece cei de la UDMR. Locurile de la restaurantul Hotelului „Astoria” au fost deja închiriate iar la restaurantul Hotelului „Dana II” se organizează o petrecere privată. De asemenea, la „Moara cu Noroc” de pe strada Avram Iancu, sala este deja închiriată. Totodată, la restaurantul „Crenguţa” de pe strada Păstrăvului nr. 1 (lângă Unicarm), toate locurile au fost deja rezervate pentru noaptea dintre ani. Pe de altă parte sunt localuri care între timp au renunţat al organizarea unei petreceri. Una dintre acestea este şi Villa Bodi din Piaţa Libertăţii.

Cu toate acestea mai sunt câteva restaurante (însă puţine la număr) care mai au locuri libere pentru petrecerea de Revelion. Una dintre acestea este şi restaurantul Hotelului „Aurora”. Cei care aleg acest loc trebuie să ştie că vor avea de scos din buzunare 190 de lei de persoană. Ce vi se oferă pentru aceşti bani? Aperitiv, file de peşte cu garnitură, muşchiuleţ de porc umplut cu ciuperci de pădure, desert, băutură iar spre dimineaţă o ciorbă.

Sătmărenii care aleg însă Motelul „Select” de pe Drumul Careiului trebuie să ştie că vor avea de plătit 260 de lei de persoană. Însă pentru aceşti bani oferta este destul de bogată. Ca antreu se serveşte: ruladă de curcan cu fructe, trandafir de somon pe cruton cu cremă de brânză, andive cu pastă de ton, piftie de curcan cu carne şi legume, brânzeturi asortate, prosciutto melone, măsline asortate apoi, vine un aperitiv cald constând în file de şalău în crustă dijone cu fulgi de migdale şi buchet de legume în coşuleţ de foietaj iar felul de bază este muşchiuleţul de porc în bacon cu sos de piper verde, cartofi rustikos şi salată. Ca băuturi se oferă: apă minerală şi plată, răcoritoare gama Pepsi, cafea, whisky, vodcă, bere Heineken şi Ursus, vinul casei „Domeniile Coroanei” şi şampanie. Muzica este asigurată de DJ Soso. Petrecerea începe la ora 19.30.

Sătmărenii petrecăreţi sunt aşteptaţi şi la restaurantul „Daemi” din Piaţa Libertăţii nr. 19. Cei care aleg acest restaurant vor avea de scos din buzunare 200 lei/persoană sau, 400 lei de pereche. Preţul include un bufet suedez extrem de bogat care potrivit managerului restaurantului, nu va lipsi de pe masă toată noaptea. Apoi, înainte de miezul nopţii se va servi şi peşte cu legume iar cei cărora nu le place peştele pot să aleagă curcan umplut. Mai spre dimineaţă se va servi şi o tocăniţă din carne de mistreţ cu cartofi. Potrivit managerului, pentru petrecerea de Revelion se oferă 50 de locuri, din care până în prezent doar jumătate sunt ocupate şi se aşteaptă rezervări şi pentru restul de 25 de locuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.