“Lista Moşului” la a V-a ediţie

Maria Moiş şi Victor Constantinovici au fost gazdele ediţiei speciale a “Orei Adevărului”. Emisiunea dedicată cu precădere sărbătorilor de iarnă a avut loc astăzi, 23 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare cu începere de la ora 18.00. În cadrul emisiunii copiii care “au uitat” să-i scrie un răboj Moşului, dar au sunat să se înregistreze în emisiunea lui Victor, au primit astăzi cadouri din partea bătrânului cu barbă albă. Evenimentul, botezat “Lista Moşului”, a ajuns în acest an la cea de-a V-a ediţie.

La intrarea în Casa de Cultură, spectatorii au fost întâmpinaţi cu vin fiert (adulţii) şi ceai fierbinte (cei mici) dar şi mici gustări. Amfitrionii serii, Maria Moiş şi Victor Constantinovici au invitat apoi rând pe rând formaţiile care au încântat spectatorii cu colindele pe care le-au pregătit. Spectacolul a debutat cu recitalul Corului “Armonia” alcătuit din membri Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, dirijat de Maria Chiş. Colinde au mai cântat Paula Raţ, Tudor Toduţ, Anneta Marca, Petrică Mureşan, soţii Dana şi Sergiu Mateşan dar şi Octavian Bud împreună cu Sorin Bălaj şi Ioan Bledea.

Apoi a urmat momentul mult aşteptat de către copii … venirea Moşului. Bătrân şi obosit de atâtea drumuri, Moşul a coborât cu multă greutate scările sălii de spectacole de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Odată ajuns pe scenă Moşul s-a aşezat pe scaunul dinainte pregătit, lângă sutele de pachete care se pare că au sosit înainte de venirea sa. Pe scenă au fost invitaţi şi ajutoarele Moşului dintre care îi amintim pe: cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor şi Adrian Ştef, primarul municipiului, Iuliu Ilyes împreună cu cei doi viceprimari Adrian Albu şi Kereskenyi Gabor dar şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi. În sală au mai fost prezenţi directorul ITM Satu Mare, Cristian Sasu, directorul CJPC, Valentin Breban, directorul DSV, Dorin Maurer dar şi alţi şefi de instituţii şi patroni de firme care au contribuit la “Lista Moşului” din acest an.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor i-a mulţumit lui Victor Constantinovici pentru puntea creată între autorităţi şi cetăţeni prin intermediul emisiunii pe care o realizează, având în vedere că o bună parte dintre problemele cu care sătmărenii au sunat în direct, şi-au găsit rezolvarea. Apoi a venit momentul mult aşteptat. Copiii au fost chemaţi rând pe rând la Moşul care le-a oferit cadouri. La distribuirea celor 300 de pachete Moşul a fost ajutat de: dr. Radu Roca, Iuliu Ilyes, dr. Mircea Muncean, Mircea Govor, Pataki Csaba, dr. Dorin Maurer, dr. Dorel Coica, Cristian Sasu, Ioan Leitner, dr. Cosmin Raţiu, Adrian Albu, Adrian Ştef, Ovidiu Silaghi, Manuela Rogoz, Ciprian Ardelea, Mircea Dobra, dr. Călin Culcean, Vasile Lup, Gabor Kereskenyi, Valentin Breban şi Florentin Vlad.

De cadouri nu “au scăpat” nici adulţii. Fiecare părinte a primit câte un pachet oferit din partea sponsorilor. Spectatorii au avut parte şi de tombolă. Nord-Vest TV, Gazeta de Nord-Vest şi şi Agenţia de Turism Lup au oferit unei perechi o săptămână de refacere la Căciulata, unde norocoşii vor putea pleca după data de 7 ianuarie 2012. Totodată, din partea Clinicii “Sfântul Anton” unul dintre spectatori a câştigat un televizor LCD.

Momentele artistice şi cadourile pentru cei mici au fost oferite de Nord-Vest TV alături de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare, Primăria municipiului şi Compania “Sam Mills” ca sponsori principali a ediţiei cu numărul V, a “Listei Moşului”.

Un Comentariu la "“Lista Moşului” la a V-a ediţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.