Moşul a venit pe geam la Jandarmerie


Astăzi, 21 decembrie 2011 cu începere de la ora 13,00 Regiunea 3 Satu Mare din cadrul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor a organizat acţiunea „Vine , vine Moş Crăciun”, în cadrul căreia copiii membrilor Asociaţiei l-au întâlnit pe Moş Crăciun.

Cu mic cu mare, cu emoţia firească în glăscioare, copilaşii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun cu colinde şi poezioare. Nici Moşul nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut o surpriză celor care-l aşteptau coborând de pe clădirea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi pe tiroliană alături de reni şi spiriduşi. Micuţii l-au aşteptat cu sufletul la gură cântându-i neîncetat.

Apoi Moşul i-a ascultat pe îndelete pe fiecare şi i-a răsplătit pentru efortul depus oferindu-le daruri constând în dulciuri, fructe şi răcoritoare. Atmosfera a fost întregită de colindul corului jandarmilor condus de preotul unităţii Silaghi Cristian care vestea Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos !

Apoi jandarmii i-au condus pe copilaşi spre birouri, unde un brad frumos împodobit cu globuri colorate, ghirlande şi alte accesorii anunţa sosirea sărbătorilor de iarnă. La final fiecare copil a primit daruri de la Moş Crăciun şi a promis că şi la anul viitor va fi la fel de cuminte şi ascultător, iar Moşul le-a promis copiilor că va veni şi la anul cu tolba plină.

Un Comentariu la "Moşul a venit pe geam la Jandarmerie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.