Elevii ”au înghețat” preț de două minute pentru popularizarea CJE

Pentru a atrage atenția asupra lor și asupra activităților pe care le desfășoară, o parte dintre membri Consiliului Județean al Elevilor (CJE) Satu Mare dar și elevi ai liceelor din oraș au participat astăzi, 21 decembrie, la o acţiune în Centrul Nou.

Elevii, în frunte cu președintele CJE Satu Mare, Ionuț Pintea și cei trei vicepreședinți: Giorgiana Vonethe, Paul Borleștean și Tudor Mătrescu și-au dat întâlnire în fața Magazinului ”Someșul” la ora 14.00. ”Prin acțiunea noastră dorim să atragem atenția sătmărenilor că și noi existăm, suntem activi și avem proiecte. Vrem să ne facem cunoscuți deoarece știm că mulți dintre sătmăreni nici nu au auzit de noi”, a declarat directorul Departamentului Mobilitate, Formare, Informare și Consiliere din cadrul CJE Satu Mare, Alex Gavrău.

Apoi, grupul de elevi a mărșăluit până în față la BRD unde, după ce s-au împrăștiat pentru a ocupa cât mai mult spațiu au strigat în gura mare ”CJE)” după care ”au înghețat”, rămânând stană de piatră preț de două minute.
Pentru a ajunge cât mai mult la cetățeni și să le arate că și ei sunt importanți, elevii au împărțit pliante făcute de ei pe care scria ”Consiliul Județean al Elevilor”. ”Sperăm că acțiunea noastră a avut succes. Măcar cei care au trecut astăzi prin Centrul Nou cu siguranță s-au întrebat: ”Ce fac oare acești tineri aici? Ce doresc?” Și pentru noi, acest lucru deja înseamnă extrem de mult”, a declarat Ionuț Pintea.

Un Comentariu la "Elevii ”au înghețat” preț de două minute pentru popularizarea CJE"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.