Cadouri pentru ziarişti, de la Primărie


Ultima conferinţă de presă din acest an organizată de primarul Iuliu Ilyes, a avut loc miercuri, 21 decembrie. La fel ca anul trecut, la întâlnirea cu ziariştii a fost prezent doar unul dintre viceprimari, Kereskenyi Gabor, ceea ce n-a mai surprins pe nimeni. Consecvenţa cu care lipseşte din Primărie celălalt viceprimar, Adrian Albu, este atât de obişnuită încât a devenit banală, astfel că nici măcar invocarea vreunui pretext pentru absenţe nu mai este necesară, atâta vreme cât salariul este încărcat lunar pe card, iar din când în când până şi viceprimarii mai trec pe la stomatolog.

Deşi joi, 22 decembrie, este prevăzută ultima şedinţă din acest an a Consiliului Local Satu Mare, primaruil Iuliu Ilyes nu a trecut în revistă ordinea de zi, conform obişnuinţei. Edilul şef a menţionat doar că patru dintre proiectele de hotărâre ce vor fi supuse joi aprobării consilierilor municipali, se referă la însuşirea documentaţiei de primă înscriere a mai multor suprafeţe de teren aflate în zona de agrement Someş. Ceea ce înseamnă că în sfârşit începe să se rezolve situaţia juridică a terenurilor din ştrand, astfel că executantul lucrărilor are şanse să finalizeze, respectiv să dea în folosinţă până în luna iulie 2012, cele şapte bazine.

Pe de altă parte, fiind ultima conferinţă de presă din acest an, primarul Ilyes le-a mulţumit ziariştilor pentru activitatea de pe parcursul lui 2011, şi s-a declarat mulţumit de colaborarea cu aceştia. “Colegi de-ai mei din oraşe în care numărul ziariştilor este mult mai mic faţă de cel din Satu Mare, se plâng că nu au reuşit să găsească un limbaj comun cu reprezentanţii presei. Mă bucur că eu am reuşit acest lucru, deşi numărul ziariştilor este foarte mare” – a declarat Ilyes.

La finalul întâlnirii, aşa cum s-a procedat la sfârşitul fiecărui an, primarul şi viceprimarul au oferit fiecărui ziarist câte un cadou de Moş Crăciun.

Un Comentariu la "Cadouri pentru ziarişti, de la Primărie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.