Girafa liberală a adunat peste 100 de pachete pentru familiile nevoiașe

Asociația ”I.C.Bratianu” având susținerea și sprijinul Organizațiilor Județene și Municipale a Femeilor Liberale Satu Mare, au derulat o nouă campanie a acțiunii ”Girafa”.

Pe parcursul a zece zile, în supermarketurile din Satu Mare, s-au colectat alimente, jucării, hăinuțe, produse de igienă personală care urmează să ajungă la familiile aflate în dificultate. ”Prin această campanie, sprijinită de numeroși voluntari, am dat ocazia sătmărenilor să manifeste deschidere și solidaritate, să ajute necondiționat. Totodată, am mai pregătit 41 de pachetele pentru copiii cu autism de la Sfântul Benedict și peste 100 de pachete familiale pentru cele 300 de persoane aflate în baza noastră de date, pachete ce conțin alimente de bază, dulciuri, fructe, hăinuțe și jucării”, a declarat președintele Organizației Județene de Femei a PNL Satu Mare, Dorina Grunfeld.

Potrivit interlocutoarei, pachetele vor ajunge în casele familiilor pentru care au fost pregătite în cursul zilelor următoare. În campania de strângere a produselor au fost implicați aproximativ 60 de voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.