PDL Satu Mare le-a împărţit sarmale şi gogoşi sărmanilor

320 de sarmale şi 80 de gogoşi cu dulceaţă au ajuns astăzi, 19 decembrie, pe masa a aproximativ 60 de nevoiaşi. După acţiunile de săptămâna trecută de joi, 15 şi sâmbătă, 17 decembrie din Piaţa 14 Mai respectiv Cartierul Carpaţi II, PDL Satu Mare s-a întâlnit astăzi cu nevoiaşii la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena de la cap Pod Golescu. Acţiunea a avut loc de la ora 17.00.

“PDL aproape de tine” este o acţiune iniţiată de organizaţiile de femei, tineret şi de seniori din cadrul filialei judeţene a partidului. Nevoiaşii au avut parte şi de un spectacol de colinde oferit de Ansamblul “Codrişorul” de la Palatul Copiilor Satu Mare. Înainte de a lua masa, aceştia au rostit şi o rugăciune pentru bunătăţile primite, după care au fost servite de către femeile democrat-liberale.

La acţiune au luat parte preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PDL Satu Mare, dr. Laura Bota, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene, Ileana Blidar, Rozalia Miclea, Cristina Erdei, Lia Coca iar din partea seniorilor: Gavril Tămăşan, George Filip şi Ziman Gheorghe.

2 Comentarii la "PDL Satu Mare le-a împărţit sarmale şi gogoşi sărmanilor"