Am învins CSU Alba Iulia, în etapa a 14-a a Diviziei A la Baschet feminin

În etapa a 14-a a Diviziei A la Baschet feminin CSM Satu Mare a întâlnit pe teren propriu, Universitatea Alba Iulia. Meciul a avut loc astăzi, 17 decembrie, de la ora 18.00, în sala de sport a LPS Satu Mare.

Un meci dur, un meci al orgoliilor dar şi unul extrem de spectaculos pentru cei care au ales să petreacă o seară alături de echipa de baschet a municipiului Satu Mare. Elevele lui Dan Fleşeriu s-au impus chiar de la începutul partidei, distanţându-se cu fiecare minut de echipa adversă a cărui manager este de altfel, tot un sătmărean …. Péter Éles. După primul sfert de joc tabela de marcaj arăta sacorul de 21 la 13 în favoarea fetelor noastre.

În sfertul al doilea baschetbalistele noastre au continuat cu acelaşi joc alert impunându-se fără probleme în faţa oaspetelor de la Alba Iulia. La pauză, scorul era de 36 la 27. Sfertul al treilea a fost cel mai disputat, deoarece nici adversarele noastre nu s-au lăsat înfrânte atât de uşor. Cu toate acestea sătmărencele au reuşit să-şi menţină avantajul până la fluierul final al arbitrilor, învingând Universitatea Alba Iulia cu scorul de 73 la 64.

De altfel, întâlnirea dintre CSM Satu Mare şi Universitatea Alba Iulia este considerată şi derby-ul etapei a 14-a. Făcând o statistică, după cele 14 etape scurse din acest sezon, Universitatea Alba Iulia înregistrează 11 victorii şi trei eşecuri în timp ce fetele antrenate de Dan Fleşeriu au izbutit 10 victorii şi au părăsit de patru ori învinse terenul de joc. Întâlnirea de astăzi, a fost ultimul meci de pe teren propriu a baschetbalistelor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.