Din 15 decembrie, IJPF Satu Mare a fost înlocuit cu Serviciul Județean al Poliției de Frontieră

În urma reorganizării din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române (IGPFR), Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră (IJPF) Satu Mare s-a desființat. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Oana Totorean, la nivelul județului nostru va funcționa un Serviciu al Poliției de Frontieră (PF) care va avea sediul la Sighetu Marmației.

”Actul normativ a intrat în vigoare ieri (joi), 15 decembrie însă nici noi nu știm ce va fi în viitor. Încă nu avem noua organigramă și nici nu știm ce reduceri de personal se vor face. Reorganizarea nu va afecta și sectoarele ci doar inspectoratul județean. Acestea vor rămâne în continuare. Aici vorbesc de sectoarele PF de la: Carei, Halmeu, Negrești Oaș, Berveni, Petea, Tarna Mare”, a declarat Totorean.

Potrivit interlocutoarei nu se știe încă nimic nici cu privire la soarta conducerii instituției sătmărene. ”Probabil că va fi un șef de serviciu, dar mai multe nu știu nici eu la ora actuală. Oricum, actul normativ a intrat în vigoare pe data de 15 decembrie așa că, în scurt timp vom avea și noua organigramă”, a precizat purtătorul de cuvânt al instituției. Actul normativ cu privire la reorganizarea instituției a fost publicat Monitorul oficial (MO) în data de 12 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.