Victorie pe muchie de cuţit, în meciul cu CSM Bucureşti

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au impus greu astăzi, 13 decembrie, în faţa CSM Bucureşti. Meciul a avut loc în capitală.

Dacă meciul de duminică, 11 decembrie, s-a dovedit unul extrem de lejer, elevele lui Dan Fleşeriu zdrobindu-şi pur şi simplu adversarele de la CS Olimpia Bucureşti, se pare că astăzi jocul a fost mult mai dificil. Cu toate acestea sătmărencele au reuşit să învingă în ultimele secunde ale meciului cu scorul de 76 la 79.

Cea care a adus victoria în „ograda” CSM Satu Mare a fost Claudia Pop, care a marcat un coş de 2 puncte chiar înainte de fluierul final al arbitrilor.

După primul sfert de joc, bucureştencele erau în avantaj. Tabela de marcaj arăta scorul de 16 la 11, în favoarea CSM Bucureşti. Nici în cel de-al doilea sfert baschetbalistele din capitală nu au lăsat din mână frâiele conducerii, distanţându-se la şase puncte de fetele noastre (37 la 31). Apoi, sătmărencele au început, încet-încet să se impună în faţa adversarelor încheind cel de-al treilea sfert în avantaj (21 la 23). Însă balanţa a înclinat definitiv în favoarea elevelor lui Fleşeriu doar în ultimele secunde ale meciului, cu coşul marcat de Claudia Pop.

După cele două victorii din capitală, CSM Satu Mare se pregăteşte pentru meciul de sâmbătă, 17 decembrie, împotriva Universităţii Alba Iulia.

Un Comentariu la "Victorie pe muchie de cuţit, în meciul cu CSM Bucureşti"