”Hoț de carieră” prins de polițiștii sătmăreni

Poliţiştii au reuşit să de-a de urmele hoțului de telefoane din Odoreu. De această dată investigaţiile au fost desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare Poliţie Rurală, pornind de la sesizarea unui bărbat de 48 de ani, din localitate, care a reclamat că i-au fost sustrase din locuinţă trei telefoane mobile, în valoare totală de 700 lei.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect, un tânăr de 17 ani, din aceeaşi localitate, stabilind că acesta a pătruns prin forţarea geamului în locuinţa consăteanului său şi a sustras telefoanele, pe care ulterior le-a vândut altor persoane, fără a le aduce la cunoştinţă provenienţa bunurilor. Oamenii legii au reușit identificarea persoanelor ce au cumpărat bunurile, astfel încât două telefoane au putut fi restituite proprietarului păgubit, însă unul dintre acestea nu a mai putut fi recuperat, minorul declarând că a distrus bunul.

În urma extinderii cercetărilor în cauză şi administrării de probe concludente, poliţiştii au stabilit că minorul mai săvârşise şi alte două furturi, în dauna altor persoane domiciliate, de asemenea, în Odoreu. Astfel, din anexa locuinţei aparţinând lui Zsoltan, de 45 de ani, minorul a furat un flex şi un burghiu electric, iar din locuinţa lui Iosif C., de 65 de ani, aparatură electrică, hamuri şi un telefon mobil. Toate aceste bunuri, a căror valoare a fost apreciată de proprietari la suma de 1.100 lei, au fost recuperate de poliţişti şi predate părţilor vătămate, M.T., de 17 ani, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.