Elevii Şcolii cu clasele I-VIII „Grigore Moisil” sunt aşteptaţi la cutia Moşului

Având în vedere că suntem sub „Zodia lui Moş Crăciun”, elevii Şcolii cu clasele I-VIII „Grigore Moisil” s-au alăturat campaniei iniţiată de Crucea Roşie Satu Mare, „Fii şi tu Moş Crăciun”pentru a veni în sprijinul copiilor cu rezultate foarte bune la învăţătură, însă cu o situaţie materială precară. Ideea este cât se poate de simplă, care cu siguranţă va lăsa zâmbetul se se furişeze pe obrajii copiilor care vor primi aceste cadouri, acum în preajma sărbătorilor de iarnă.

Potrivit profesorului psiholog al instituţiei de învăţământ, Nicoleta Mihali „această campanie iniţiată de Crucea Roşie Satu Mare, are ca scop colectarea de dulciuri pentru 300 de copii cu rezultate foarte bune la învăţătură. Campania a început astăzi (12 decembrie), iar de popularizarea acţiunii în şcoală se ocupă voluntarii Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC). La nivelul instituţiei noastre voluntarii SNAC care se ocupă de campanie sunt elevi ai claselor a IV-a B şi a VI-a A. În campanie sunt implicaţi şi învăţătoarea claselor a IV-a B, Angela Şimon şi cea a clasei a III-a B, Ica Donca. De altfel, primi care au donat dulciuri în cutia Moşului au fost elevii clasei a III-a B”.

Campania se desfăşoară în perioada 12-16 decembrie, iar în pauza mare a fiecărei zile elevii pot dona dulciuri în cutia Moşului care este amplasată la intrarea în sala profesorală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.