Handbaliştii de la CSM Satu Mare au luat bătaie în ultima sercundă a meciului

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au luat bătaie duminică, 11 decembrie, de la Bucovina Suceava. Meciul a avut loc de la ora 11.00 în sala de sport a LPS Satu Mare.

Băieţii de la CSM au simţit astăzi pe propria piele cum e să-i părăsească norocul. Finalul a fost cât se poate de dramatic după ce, arbitrul a dictat o lovitură de pedeapsă iar balonul s-a oprit în plasa sătmărenilor. După timpul regulamentar de joc, tabela de marcaj arăta scorul de 24 la 25 în favoarea sucevenilor.

Meciul a fost cât se poate de dur, cu multe îmbrânceli, accidentări dar şi ratări spectaculoase. Nervii au crescut la maximum când jucătorii celor două echipe au văzut că nu se pot distanţa prea mult la scor unul de altul, pentru a-şi asigura un oarecare “comfort” la punctaj. În minutul 9 al celei de-a doua reprize, tabela de marcaj arăta scorul de 15 la 15. Apoi … a început jocul nervilor. Nici una dintre echipe nu a reuşit să se distanţeze la mai mult de două puncte de adversar. Chiar dacă în minutul 27 sătmărenii erau în avantaj la scor, sucevenii au reuşit să egaleze. Apoi, secundele s-au scurs cu o repeziciune ameţitoare până ce, în urma accidentării unui jucător al echipei adverse, arbitrul a acordat o lovitură de pedeapsă, de fapt, ultima acţiune a meciului de astăzi. Scor final CSM Satu Mare – Bucovina Suceava: 24 la 25.

Întâlnirea de astăzi, a fost de fapt ultimul meci oficial din acest an, iar ultimele două etape ale turului se vor disputa în cursul lunii ianuarie, 2012. Etapa a XII-a a Ligii Naţionale de handbal este programată pentru date de 22 ianuarie, 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.