51 de deținuți își vor căuta mâine un loc de muncă

Opt societăți comerciale din județul nostru dar și din municipiul Baia Mare și-au anunțat participarea la bursa locurilor de muncă pentru deținuți care va avea loc vineri, 9 decembrie, în sala de sport a Penitenciarului Satu Mare. Acțiunea va avea loc de la ora 10.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt a Penitenciarului Satu Mare, Raluca Dimulescu ”în acest sens au fost selectate 51 de persoane private de libertate care, în următoarele două luni vor fi propuse comisiei de evaluare în vederea liberării condiționate. Totodată, la bursa locurilor de muncă va participa și o persoană privată de libertate care va fi eliberată chiar în cursul zilei de mâine”.

Bursa locurilor de muncă pentru deținuți este la cea de-a doua ediție. ”Anul trecut doi deținuți și-au găsit un loc de muncă în cadrul bursei, însă nu știu dacă după eliberare s-au angajat deoarece după ce ies din sistemul nostru nu le mai ținem evidența” a declarat Dimulescu.

Acțiunea este organizată de Penitenciar în colaborare cu agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare și Fundația KELSEN din Baia Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.